Kesän 2017 leirit

Hevostilan 15. leirikesä

Kesä 2017 on 15. peräkkäinen leirivuosi Ravijärven Hevostilalla, kauniissa Nopalan kylässä. Jo yli tuhat leiriläistä on viettänyt kesiä leireillämme hevostellen ja nauttien kesäisen kauniin luonnon rauhasta.

Tuleva kesä 2017 on siis juhlavuosi tilallamme. Siksi olemmekin lisänneet muutaman ekstraleirin tarjontaamme. Uutuutena ratsastuksenopettaja ja koulutuomari Kati Henttisen pitämä teholeiri, jossa koulutuntien lisäksi perehdytään hevosen kanssa maastatyöskentelyyn.

Heinäkuussa hevostilalle saapuu ratsastuksen Master-opettaja, esteratsastusvalmentaja, näyttötutkintomestari, Suomen Hippoksen Orilautakunnan jäsen, estetuomari jne. Carl-Harry Frey pitämään kolmen päivän esteleirin. Leiri on suunnattu omilla hevosilla leirille osallistuville.

Uutta tarjontaa on myös lapsille ja nuorille räätälöity puuhaleiri, jossa päästään ratsastuksen lisäksi kokeilemaan ponilla ajoa sekä muodikasta poniagilityä!

Kaikki leirit ovat nähtävissä leirikalenterissamme!

Leirien ajankohdat ja hinnat

Leiriaika Leirityyppi Kok.hinta
Varausmaksu Varaustilanne
10.6.2017
Tätien Päiväleiri 1pv 100€ 40€ Täynnä!
19.-21.6.2017 Teholeiri 3pv 300€ 60€ 3 paikkaa
26.-29.6.2017 Yleisleiri 4pv 300€ 60€ Täynnä!
3.-6.7.2017 Alkeista jatkoon 4pv 300€ 60€ Täynnä!
10.-11.7.2017 Minileiri 2pv 180€ 50€ Täynnä!
12.-14.7.2017 Esteleiri 3pv 300€ 60€ 4 paikkaa
17.-20.7.2017 Puuhaleiri 4pv 300€ 60€ 2 paikkaa

Yleistä leireistä

Kaikilla leireillä aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala - kaikki maistuvaa kotiruokaa. Leiriläiset majoittuvat hirsiaitassa. Päärakennuksessa leiriläisten käytössä ovat sauna, suihku ja wc. Leireillä on iltaisin avoinna suosittu leirikioski ja uimaan mennään sään salliessa. Kaikille leireille voit osallistua myös omalla hevosella/ponilla. Leirin hinta on sama.    

Leirityypit

Tätien Päiväleiri 1pv
Ratsastusta kaksi tuntia päivässä, ruokailu Oskarin "a la carte -listalta", hevostouhuja aikuisessa seurassa! Leiri alkaa klo 9.30 ja päättyy noin klo 17.

Teholeiri Kati Henttinen 3pv UUTTA!
Leirillä ratsastamme kaksi tuntia päivässä, minkä lisäksi maastakäsittelyharjoituksia puoli tuntia/päivä. Muodostamme leirillä ryhmät osallistujien kokemuksen mukaan eli leiri sopii harrastelijoista kilparatsastajiin.

Yleisleirit 4pv
Leireillä ratsastusta 2 x 1h/pv . Lisäksi toiveiden mukaan teoriaa hevosten hoidosta, ruokinnasta ja ratsastuksesta. Yleisleirin ohjelmaa voidaan suunnitella leiriläisten kanssa yhdessä esim. kouluratsastusta, esteratsastusta, puomi/kavalettiharjoituksia tai vaikka ilman satulaa ratsastusta.

Alkeista jatkoon -leiri 4pv
Neljän päivän mittaisella alkeista jatkoon -leirillä ratsastamme kaksi tuntia päivässä eli leirin aikana vietämme hevosten selässä yhteensä kahdeksan tuntia. Myös alkeista jatkoon -leirillä saat tarvittaessa vierellesi avustajan eli aiempaa ratsastuskokemusta et välttämättä tarvitse. Harjoittelemme käytännössä hevosten hoitotoimenpiteitä ja ruokintakin tulee tutuksi päivien aikana. Lisäksi vietämme mukavaa iltaohjelmaa reippaiden leiriavustajien ohjauksessa!

Minileirit 2pv
Suositut minileirit ovat tarkoitettu perheen pienimmille tai vasta aloitteleleville ratsastajille. Minileiri on myös mainio äiti-tytär-, isä-poika- tai vaikka koko perheen harrastuspaketti! Minileirit aloitamme aamulla klo 10 ja suuntaamme tutustumisen jälkeen heti ratsastamaan. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa ratsastuskokemusta, sillä meiltä löytyy rauhallisia poneja ja hevosia sekä tarvittaessa saat avustajan vierellesi vaikka koko leirin ajaksi. Molempina päivinä ratsastamme 2 x 0,5h. Lisäksi tutustumme hevosten hoitoon ja puuhaamme erilaisia pelejä ja leikkejä. Leirin päätämme toisena leiripäivänä klo 16.

Esteleiri Carl-Harry Frey 3pv UUTTA!
Muutaman kesän tauon jälkeen järjestämme esteleirin, jota vetämään olemme kutsuneet kokeneen estevalmentajan Carl-Harry Freyn. Hänen meriittilistallaan on mm. World Cupin voitto 150-tasolla, jonka lisäksi lukuisia kansainvälisiä sijoituksia samalta tasolta. Carl-Harryllä on useita eritasoisia valmennusryhmiä eripuolilla Suomea. Nyt esteratsastuksen harrastajilla on ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää mukava leirielämä oman hevosen kanssa laadukkaaseen valmennukseen huippuammattilaisen johdolla.

Puuhaleiri 4pv UUTTA!
Puuhaleiri on nimensä mukainen leiri, joka poikkeaa normaalista ratsastusleiristä. Keskitymme normaalia enemmän hevosten hoitoon, ja leirillä tutustumme ratsastuksen (n. 1h/pv) lisäksi ponilla ajoon sekä teemme poniagilityharjoituksia. Leiri sopii kaikille hevosystäville, jotka haluavat tutustua uusiin asioihin ja saada hauskoja kokemuksia nelijalkaisten ystävien parissa.

Ilmoittautuminen ja maksu

Lisätietoja ja ilmoittautumiset leireille sähköpostilla ravijarven.hevostila(a)luukku.com tai puhelimitse 050 326 8018/Nina.

Lähetämme varausmaksun maksutiedot heti ilmoittautumisesi jälkeen. Varmistat leiripaikkasi maksamalla varausmaksun eräpäivään mennessä. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen sattuessa. Varausmaksun osuus kuuluu leirin kokonaishintaan. Leirikirjeet lähetetään kaikille toukokuussa ja siinä kerrotaan tarkemmin leirille mukaan otettavista tarvikkeista. Leirikirjeen mukana saat myös varsinaisen leirimaksun maksutiedot.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24 %. Loppusumma leirin hinnasta maksetaan ennen leirille tuloa niin, että se näkyy Ravijärven Hevostilan tilillä ennen leirin alkua.
 Muutoin maksusta tulee esittää maksukuitti tai erikseen sovittaessa leiri voidaan maksaa käteisellä leirille tullessa. Meillä ei voi maksaa pankki- tai luottokortilla.


Mahdollisissa peruutustapauksissa noudatamme soveltuvin osin kuluttajaviraston antamia ohjeita valmismatkoista.

Lisätietoja kaikista leireistä antaa ratsastuksenohjaaja Nina Heikkola.

Tervetuloa leirille Ravijärven Hevostilalle!