Kesän 2019 leirit

Leirien ajankohdat ja hinnat

Leiriaika Leirityyppi Kok.hinta
Varausmaksu Varaustilanne
3.- 6.6.2019
Alkeista jatkoon 4pv
300€ 60€ TÄYNNÄ
10.-11.6.2019 Minileiri 2pv
180€ 50€ 2 paikkaa
17.-20.6.2019 Yleisleiri 4pv 300€ 60€ TÄYNNÄ

Yleistä leireistä

Kaikilla leireillä aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala - kaikki maistuvaa kotiruokaa. Leiriläiset majoittuvat hirsiaitassa. Päärakennuksessa leiriläisten käytössä ovat sauna, suihku ja wc. Leireillä on iltaisin avoinna suosittu leirikioski ja uimaan mennään sään salliessa. Kaikille leireille voit osallistua myös omalla hevosella/ponilla. Leirin hinta on sama.    

Leirityypit

Yleisleiri 4pv
Leirillä ratsastusta 2 x 1h/pv . Lisäksi toiveiden mukaan teoriaa hevosten hoidosta, ruokinnasta ja ratsastuksesta. Yleisleirin ohjelmaa voidaan suunnitella leiriläisten kanssa yhdessä esim. kouluratsastusta, esteratsastusta, puomi/kavalettiharjoituksia tai vaikka ilman satulaa ratsastusta.

Alkeista jatkoon -leiri 4pv
Neljän päivän mittaisella alkeista jatkoon -leirillä ratsastamme kaksi tuntia päivässä eli leirin aikana vietämme hevosten selässä yhteensä kahdeksan tuntia. Myös alkeista jatkoon -leirillä saat tarvittaessa vierellesi avustajan eli aiempaa ratsastuskokemusta et välttämättä tarvitse. Harjoittelemme käytännössä hevosten hoitotoimenpiteitä ja ruokintakin tulee tutuksi päivien aikana. Lisäksi vietämme mukavaa iltaohjelmaa reippaiden leiriavustajien ohjauksessa!

Minileiri 2pv
Suositut minileirit ovat tarkoitettu perheen pienimmille tai vasta aloitteleleville ratsastajille. Minileiri on myös mainio äiti-tytär-, isä-poika- tai vaikka koko perheen harrastuspaketti! Minileirit aloitamme aamulla klo 10 ja suuntaamme tutustumisen jälkeen heti ratsastamaan. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa ratsastuskokemusta, sillä meiltä löytyy rauhallisia poneja ja hevosia sekä tarvittaessa saat avustajan vierellesi vaikka koko leirin ajaksi. Molempina päivinä ratsastamme 2 x 0,5h. Lisäksi tutustumme hevosten hoitoon ja puuhaamme erilaisia pelejä ja leikkejä. Leirin päätämme toisena leiripäivänä klo 16.

Ilmoittautuminen ja maksu

Lisätietoja ja ilmoittautumiset leireille sähköpostilla ravijarven.hevostila(a)luukku.com tai puhelimitse 050 326 8018/Nina.

Lähetämme varausmaksun maksutiedot heti ilmoittautumisesi jälkeen. Varmistat leiripaikkasi maksamalla varausmaksun eräpäivään mennessä. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen sattuessa. Varausmaksun osuus kuuluu leirin kokonaishintaan. Leirikirjeet lähetetään kaikille toukokuussa ja siinä kerrotaan tarkemmin leirille mukaan otettavista tarvikkeista. Leirikirjeen mukana saat myös varsinaisen leirimaksun maksutiedot.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24 %. Loppusumma leirin hinnasta maksetaan ennen leirille tuloa niin, että se näkyy Ravijärven Hevostilan tilillä ennen leirin alkua.
 Muutoin maksusta tulee esittää maksukuitti tai erikseen sovittaessa leiri voidaan maksaa käteisellä leirille tullessa. Meillä ei voi maksaa pankki- tai luottokortilla.

Mahdollisissa peruutustapauksissa noudatamme soveltuvin osin kuluttajaviraston antamia ohjeita valmismatkoista.

Lisätietoja kaikista leireistä antaa ratsastuksenohjaaja Nina Heikkola.

Tervetuloa leirille Ravijärven Hevostilalle!